28.01.2016 14:30

Bojan kan rekenen op contractverlenging

Bojan Krkic juicht na zijn doelpunt tegen Manchester United. David de Gea is verslagen. (26-12-2015)
Bojan Krkic juicht na zijn doelpunt tegen Manchester United. David de Gea is verslagen. (26-12-2015)

Bojan Krkic is met Stoke City in gesprek om zijn contract te verlengen. De oud-Ajacied maakt furore bij Stoke City en de Engelsen willen Bojan graag langer binden.

In de zomer van 2014 kocht Stoke City voor ruim een miljoen euro de Spanjaard van FC Barcelona. De 25-jarige Bojan viel meteen in de smaak in het Britannia Stadium. Ondanks dat zijn huidige contract nog 2,5 jaar doorloopt, wil manager Mark Hughes het contract opbreken onder verbeterde voorwaarden. Dat meldt Sky Sports.

Vooral dit seizoen is Bojan flink op dreef. In achttien wedstrijden wist Bojan vijf doelpunten te maken. Dat is onder meer Chelsea, Manchester United en Liverpool ook opgevallen. Die clubs hebben geïnformeerd bij de aanvaller, waardoor Stoke City haast wil maken met het langer binden van Bojan.

Dat Bojan het zo goed doet bij Stoke City zal voor veel Nederlandse voetbalvolgers een verrassing zijn. In het seizoen 2013/2014 speelde Bojan op huurbasis bij Ajax, maar hij wist nooit te overtuigen. In 24 Eredivisiewedstrijden kwam Bojan tot vier doelpunten voor de Amsterdammers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner