16.01.2016 09:31

'Ook Twente wil handtekening van Ogbeche'

Bartholomew Ogbeche kan weer eens juichen. De spits van SC Cambuur maakt na ruim een half uur spelen de 0-1 tegen Excelsior. (20-12-2015)
Bartholomew Ogbeche kan weer eens juichen. De spits van SC Cambuur maakt na ruim een half uur spelen de 0-1 tegen Excelsior. (20-12-2015)

In een zoektocht naar meer doelpunten is FC Twente uitgekomen bij Bartholomew Ogbeche. De spits van SC Cambuur staat in de belangstelling en volgens de geruchten voegen de Tukkers zich nu toe aan het rijtje geïnteresseerden.

Volgens de Tubantia staat de Nigeriaan, dit seizoen goed voor negen doelpunten, hoog op het verlanglijstje van FC Twente. De noodlijdende club heeft weer wat te besteden na het vertrek van Michael Olaitan, terwijl er vanuit Engeland hoopvolle berichten de kop opsteken over een aanstaande transfer van Cheick Tioté. FC Twente verkocht de middenvelder aan Newcastle United en bedong een doorverkooppercentage bij de overgang. Nu Tioté voor een lucratieve transfer staat, kan FC Twente een bedrag van ongeveer één miljoen euro verwachten.

Ogbeche meldde zich als transfervrije speler bij SC Cambuur en het binnenhalen van de spits bleek een schot in de roos. In 55 competitiewedstrijden scoorde hij 24 keer, maar het contract van de aanvalsleider loopt wel aan het einde van dit seizoen af. Als SC Cambuur wat wil verdienen aan Ogbeche, moet het deze winter handelen of het contract van de Afrikaan verlengen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner