12.01.2016 20:15

Heracles Almelo bevestigt vertrek van Tannane

Oussama Tannane voetbalt de komende jaren voor het Franse AS Saint-Étienne. Heracles Almelo meldt dinsdagavond dat de buitenspeler per direct vertrekt bij de club. Tannane tekent voor 4,5 jaar in Frankrijk. De transfer leek al in kannen en kruiken, maar het duurde even voordat beide clubs het over de laatste details eens werden.

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma vond het moeilijk om de smaakmaker van Heracles Almelo te laten gaan, maar houdt ook andere gevoelens over aan de overgang van Tannane: "Wij zijn bijzonder trots op deze transfer van Oussama naar AS Saint-Étienne en wensen hem heel veel succes met zijn verdere carrière."

Tannane stond nog tot het einde van het huidige seizoen onder contract bij Heracles Almelo, waardoor dit de enige mogelijkheid voor de club was om nog wat geld te verdienen aan de in Marokko geboren rechtsbuiten. Tannane was dit seizoen goed voor zeven doelpunten in elf competitiewedstrijden, maar blijft voorlopig op zestien Eredivisie-doelpunten in totaal steken. AS Saint-Étienne heeft het nieuws inmiddels zelf ook bevestigd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner