04.01.2016 21:09

Beerens kijkt om zich heen voor een transfer

Alhoewel het contract van Roy Beerens bij Hertha BSC nog doorloopt tot medio 2017, denkt de Nederlandse flankspeler aan een vertrek bij de club uit de Bundesliga. Beerens speelt weinig en er is interesse in de oud-speler van onder andere AZ.

"Links en rechts is er al geïnformeerd, maar er is nog niets concreet", stelt zaakwaarnemer Dick van Burik tegenover FOX Sports. Beerens sloot in 2014 aan bij de Duitse club en speelde inmiddels een kleine dertig competitiewedstrijden. Daarvoor maakte hij furore bij AZ en sc Heerenveen. De kleine voetballer speelde ook nog kort voor NEC en PSV.

In Duitsland begon Beerens zijn buitenlands avontuur nog aardig met 27 competitiewedstrijden, maar in het huidige seizoen staat de teller in totaal op maar drie duels. "Roy heeft de afgelopen tijd weinig gespeeld. Na zijn rode kaart tegen Augsburg en zijn blessure zat hij of op de bank of zelfs op de tribune. Dat baart natuurlijk zorgen en die heb ik vorige maand ook geuit in een gesprek met Hertha BSC."

Na dat gesprek hebben de Duitsers beterschap beloofd. "De club heeft verzekerd dat Roy zeker nog zijn kansen gaat krijgen. Hij gaat ook gewoon mee op trainingskamp naar Belek. Maar wij blijven logischerwijs wel om ons heen kijken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner