14.12.2015 16:02

PSG weer tegen Chelsea: "Mooie confrontatie"

Paris Saint-Germain treft voor de derde keer op rij Chelsea in de knock-outfase van de Champions League. Paris Saint-Germain-trainer Laurent Blanc ziet dat als een voordeel.

De tussenstand staat op 1-1. Tijdens het seizoen 2013/2014 trok Chelsea aan het langste eind, maar vorig seizoen was Paris Saint-Germain over twee duels te sterk voor de Londenaren. "Dit wordt de derde keer dat we Chelsea treffen", zei Blanc in een reactie na de loting. "Het voordeel is dat we ze goed kennen, maar dat geldt andersom ook."

"Het is een mooie confrontatie tussen twee grote clubs", vervolgt de oefenmeester van Paris Saint-Germain. "We kunnen niet wachten om de wedstrijden te spelen. Hoewel Chelsea op dit moment de nodige problemen heeft, is het een grote club met een geweldige trainer."

Paris Saint-Germain staat momenteel met 48 punten bovenaan de Ligue 1. Het gat naar nummer twee Angers SCO is maar liefst zeventien (!) punten. Het seizoen van Chelsea vergaat een stuk moeizamer. 'The Blues' staan met vijftien punten op de zestiende plaats in de Premier League, maar kunnen maandagavond twee plaatsen stijgen als er wordt gewonnen van Leicester City.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner