09.12.2015 09:25

Elia adviseert Fer naar Feyenoord te komen

Als het aan Eljero Elia ligt, speelt Leroy Fer zijn wedstrijden binnenkort weer in De Kuip. De middenvelder van Queens Park Rangers wordt de laatste tijd vaak in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord.

"Ik las berichten dat Leroy Fer terug zou komen naar Feyenoord. Of ze kloppen weet ik niet, maar als ik hem zou moeten adviseren zeg ik: Gelijk doen. Leuk hoor, in het Championship een vermogen verdienen. Maar elke week voetballen en voor de titel strijden met Feyenoord is veel leuker", stelt Elia in Voetbal International.

Elia keerde zelf de afgelopen zomer terug naar de Eredivisie. De 28-jarige buitenspeler speelde in het buitenland bij Hamburger SV, Juventus, Werder Bremen en Southampton FC en speelt zijn wedstrijden nu weer op de Nederlandse velden. De terugkeer naar de Eredivisie vindt Elia geen stap terug.

"De Eredivisie een Mickey Mouse-competitie? Onzin. Als de Eredivisie een Mickey Mouse-competitie is, is het wel een enorm luxe variant. Georginio Wijnaldum, Memphis Depay, Daley Blind, noem ze maar op; ze komen volgens mij allemaal voort uit de Eredivisie", besluit de Feyenoorder, die dit seizoen goed was voor vier doelpunten en twee assists in Rotterdamse dienst.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner