04.12.2015 09:33

De Jong kijkt nu al uit naar treffen met CSKA

Aanvoerder Luuk de Jong kijkt om zich heen tijdens het bekerduel PSV - SC Genemuiden. (27-10-2015)
Aanvoerder Luuk de Jong kijkt om zich heen tijdens het bekerduel PSV - SC Genemuiden. (27-10-2015)

PSV speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen Vitesse, maar een paar dagen later staat misschien wel een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen op het programma voor de Eindhovenaren. Dinsdag speelt PSV tegen CSKA, met op het spel een plekje bij de laatste zestien van de Champions League.

"Heerlijk. Ik verheug me erop", zegt De Jong in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Dit zijn van die wedstrijden waarvoor je niemand hoeft te motiveren. Wat jammer is, is dat we niet al een dag eerder tegen Vitesse mogen spelen."

Dat het duel met Vitesse niet is vervroegd, mag volgens de aanvalsleider van PSV geen excuus zijn. "We gaan uit van het positieve. Op één helft in Moskou na hebben we het in de Champions League steeds goed gedaan. Laten we het nu ook afmaken."

PSV overwintert bij een overwinning op CSKA Moskou in de Champions League. Wordt er gelijkgespeeld, dan speelt het team van trainer Phillip Cocu na de winter in de Europa League. Het Europese avontuur is bij een verliespartij tegen de Russen afgelopen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner