30.11.2015 13:47

Wenger baalt van nieuwe blessuregevallen

Arsenal-trainer Arsène Wenger zag zondagmiddag Laurent Koscielny en Alexis Sánchez geblesseerd uitvallen tijdens het competitieduel met Norwich City (1-1). De Fransman baalt van de nieuwe blessuregevallen.

Naast Koscielny en Sánchez raakte ook Santi Cazorla geblesseerd. De Spanjaard maakte de negentig minuten in tegenstelling tot Koscielny en Sánchez wel vol. "We weten nog niet hoe erg het is met dit trio", aldus Wenger, die ook Danny Welbeck en Theo Walcott al enige tijd moet missen. Sánchez liep tegen Norwich City een hamstringblessure op. "We hebben de hamstring van Sánchez getest en er was geen groot probleem. Ik wilde hem best rust geven, maar hij voelde zich goed voor de wedstrijd en zei dat er geen probleem was."

"Er is niemand zo wetenschappelijk onderlegd dat hij kan voorspellen wanneer een speler geblesseerd zal raken", vervolgt Wenger. "Ik moet in alle bescheidenheid zeggen dat we ondanks al onze testen niet in staat zijn om blessures te voorspellen." Hoelang Arsenal het moet stellen zonder de Chileense aanvaller is voorlopig onduidelijk.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner