18.11.2015 19:25

Zlatan kijkt uit naar EK: "Laatste toernooi"

Zlatan Ibrahimović schoot Zweden dinsdagavond hoogstpersoonlijk naar het EK in Frankrijk en dat wordt hoogstwaarschijnlijk zijn laatste grote eindtoernooi. Dat geeft hij zelf toe.

Voor Ibrahimović zal het toernooi in Frankrijk extra bijzonder worden. Niet alleen is het zijn laatste toernooi, het is ook nog eens in het land waar hij nu speelt: Frankrijk. "Het zal voor iedereen magisch worden", zegt hij na afloop na het EK-duel met Denemarken. "En voor mij zal het ook magisch zijn om daar te zijn. Ik kijk ernaar uit. Het zal voor mij waarschijnlijk het laatste toernooi zijn met de nationale ploeg."

Het heeft er alle schijn van dat het ook het laatste kunststukje van Zlatan in Frankrijk wordt. Zijn contract bij Paris-Saint Germain loopt na dit seizoen af. Waar zijn toekomst ligt dat weet de Zweedse steraanvaller niet. "Ik heb eerst nog mijn laatste zes maanden bij PSG, dan zien we wel wat er gebeurt. Ik geniet nog van elke dag op het veld. Zolang ik op topniveau speel, wil ik mijn ding blijven doen. Waar ik mijn carrière zal afsluiten, weet ik niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner