17.11.2015 10:47

'Klopp denkt aan Zwitser uit de Bundesliga'

Nieuwbakken Liverpool-trainer Jürgen Klopp is druk bezig om een aantal transfers voor te bereiden. De Duitse trainer van 'The Reds' zou onder meer Borussia Mönchengladbach-middenvelder Granit Xhaka aan de selectie willen toevoegen.

Klopp, die onlangs al belangstelling toonde voor 1. FC Köln-doelman Timo Horn, moet volgens Bild dan wel zien af te rekenen met Arsenal. Ook 'The Gunners' zijn nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder van Borussia Mönchengladbach. Volgens het Duitse medium wil Klopp zijn middenveld versterken en ziet hij in Xhaka de ideale versterking.

Liverpool zal echter wel diep in de buidel moeten tasten. Xhaka moet naar verluidt bijna dertig miljoen euro kosten. De middenvelder heeft in Mönchengladbach bovendien nog een contract tot medio 2019, waardoor Borussia Mönchengladbach stevig kan onderhandelen. De international van Zwitserland speelt sinds de zomer van 2012 voor Borussia Mönchengladbach, daarvoor stond hij in eigen land onder contract bij FC Basel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner