16.11.2015 21:24

Ajax-huurling: "Eerst zelf aan spelen komen"

Ruben Ligeon ging naar Willem II om speelminuten te maken, maar dat wil vooralsnog niet lukken. Ligeon zit op de bank bij de Tricolores.

Terwijl de rechtsback bij Willem II op de bank zit, ziet Ligeon dat Kenny Tete bij Ajax furore maakt. Ligeon is verhuurd door de Amsterdammers en ziet dus eigenlijk dat een concurrent zich hard ontwikkeld. "In het tweede was Kenny altijd al goed bezig. Echt een jongen die de strijd vol aangaat. Mooi om te zien", aldus Ligeon tegen Op de Enkels.

Jaloers is Ligeon niet. De back heeft namelijk andere problemen. Hij moet speelminuten maken bij Wilem II, maar hij houdt vooralsnog de reservebank warm. "Ik moet nu eerst zelf aan het spelen zien toe te komen, voordat ik naar de toekomst kan kijken. Je moet ook een basis leggen door in Nederland veel Eredivisie-wedstrijden te spelen."

Mocht zijn situatie niet veranderen dan sluit Ligeon een terugkeer naar Ajax niet uit. "In de winterstop gaan we kijken wat het beste is om ervaring op te doen. Ik ga er niet vanuit dat ik terugkeer. Mijn band met de trainer is prima, daar heb ik niks over te klagen. Er komen echt nog wedstrijden waar ik de kans krijg en die moet ik dan pakken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner