16.11.2015 14:31

Montella: "Ik ben vooral blij dat ik terug ben"

Vincenzo Montella is blij dat hij is teruggekeerd bij Sampdoria. De trainer werd onlangs aangesteld als de opvolger van de ontslagen Walter Zenga. In het verleden was Montella actief als speler namens Sampdoria.

Montella vertrok aan het einde van het seizoen 2014/2015 als trainer van Fiorentina. "We zijn op een nette manier uit elkaar gegaan", citeert Voetbal International de oud-aanvaller van onder meer Sampdoria en AS Roma. "We hebben drie geweldige jaren met elkaar gehad, maar er komt op den duur gewoon een einde aan, zoals aan iedere relatie."

Sampdoria staat momenteel op een teleurstellende tiende plek in de Serie A. Montella weet dus dat er werk aan de winkel is. "Ik voel me ook niet superieur, ik ben vooral blij dat ik terug ben. Het is mijn doel het elftal te laten groeien. Dit is namelijk een club die mij toestaat om te lachen als ik aan de training begin. Natuurlijk heb ik al wel over de selectie nagedacht, maar ik ken de spelers nog niet, dus het lijkt me wat prematuur om daar al over te spreken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner