14.11.2015 10:29

Beckham hoopt op terugkeer Ronaldo

David Beckham hoopt dat Cristiano Ronaldo terugkeert naar Manchester United. De Engelsman maakte net als de Portugees in het verleden de stap van Manchester United naar Real Madrid. Beckham zou graag zien dat de Ronaldo de sensationele transfer naar Engeland maakt.

"Ik zou zelfs terug kruipen als ik de kans had gekregen, maar die kreeg ik helaas niet", geeft Beckham aan in The Daily Mail. "Ik zou nooit een andere speler verplichten om terug te keren naar United. Maar als hij besluit om Real achter zich te laten, dan vind ik persoonlijk dat de enige club waar hij naartoe moet gaan United is. Cristiano is een publiekslieveling hier, hij was zo succesvol, is zo'n harde werker…"

 "Iedereen die je spreekt met wie hij gespeeld heeft, zegt hetzelfde: hij is één van de meest getalenteerde spelers ter wereld", gaat de Engelsman door in zijn lofzang over de vedette. Twaalf jaar geleden maakte Ronaldo de overstap van Sporting Lissabon naar Manchester United. Bij Real Madrid groeide hij verder uit tot een wereldtopper. In 211 wedstrijden scoorde de Portugees maar liefst 234 keer in de Primera División.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner