28.10.2015 13:32

'Ibrahimović verkast naar club Beckham'

Zlatan Ibrahimović probeert de bal te controleren tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - AS Saint-Étienne. (25-10-2015)
Zlatan Ibrahimović probeert de bal te controleren tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - AS Saint-Étienne. (25-10-2015)

Zlatan Ibrahimović gaat zijn carrière mogelijk vervolgen in de Verenigde Staten. Het contract van de Zweedse aanvaller loopt aankomende zomer af bij Paris Saint-Germain.

Volgens L'Équipe wil Ibrahimović in 2017 voor de club van David Beckham gaan spelen. De Engelsman is al enige tijd bezig om een club op te richten die zijn wedstrijden zal moeten afwerken in de Major League Soccer, het hoogste niveau in de Verenigde Staten. Die club moet zijn wedstrijden gaan spelen in Miami, maar Beckham heeft nog geen stadion of locatie gevonden voor zijn club.

Beckham speelde in 2013 een aantal maanden voor Paris Saint-Germain. Volgens het Franse medium zijn Beckham en Ibrahimović destijds goede vrienden geworden. De Zweedse spits, die in het verleden onder meer voor FC Barcelona, AC Milan en Ajax speelde, zou zelfs al een visum hebben aangevraagd. Volgens L'Équipe wil het management van Ibrahimović de toekomstige transfer niet ontkennen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner