27.10.2015 14:55

Verbannen Valdés wil in Engeland blijven

Víctor Valdés debuteert namens Manchester United tijdens het competitieduel Manchester United - Arsenal FC. (17-05-2015)
Víctor Valdés debuteert namens Manchester United tijdens het competitieduel Manchester United - Arsenal FC. (17-05-2015)

Zijn tijd bij Manchester United zit erop, maar Victor Valdés wil nog niet uit Engeland vertrekken. Zijn zaakwaarnemer, Gines Carvajal, vertelt in Sport dat de Spaanse doelman in de Premier League wil blijven.

Valdés heeft het helemaal verbruid bij Louis van Gaal en is daardoor geen selectielid meer van de hoofdmacht van Manchester United. De oud-doelman van FC Barcelona zou een paar maanden geleden hebben geweigerd om mee te doen met het beloftenelftal van The Red Devils. "Als je niet met het eerste speelt, dan moet je met het tweede spelen en hij weigerde dat. Als je niet bereid bent om onze filosofie te volgen, dan is er maar één weg en dat is naar buiten", zei Van Gaal destijds.

Het lijkt erop dat de Engelse grootmacht de Spanjaard in de winter gaat lozen. Daar hoopt Carvajal ook op. "We gaan ervan uit dat Manchester United Victor laat gaan."

Valdés keepte slechts twee wedstrijden in het shirt van Manchester United. In de laatste twee speelrondes van het afgelopen seizoen mocht de Spanjaard zijn landgenoot David de Gea vervangen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner