25.10.2015 17:52

AC Milan wint met zestienjarige op de goal

De pas zestienjarige Gianluigi Donnarumma verdedigt bij AC Milan het doel in de wedstrijd tegen Sassuolo Calcio. (25-10-2015)
De pas zestienjarige Gianluigi Donnarumma verdedigt bij AC Milan het doel in de wedstrijd tegen Sassuolo Calcio. (25-10-2015)

AC Milan heeft zondag zijn vierde overwinning van het seizoen geboekt. Dankzij een late goal van Luiz Adriano werd Sassuolo Calcio met 2-1 verslagen.

Bij de club uit Milaan stond een opvallende speler op doel: Gianluigi Donnarumma. De pas zestienjarige keeper stond onder de lat. Hij is de jongste doelman in de geschiedenis van de Italiaanse Serie A. Diego López mocht de wedstrijd vanaf de bank toezien.

Carlos Bacca zette AC Milan vanaf de strafschopstip na een halfuur spelen op voorsprong. Domenico Berardi zette de 1-1 op het bord, alvorens Luiz Adriano vlak voor tijd de winnende goal maakte.

Juventus

Juventus slaagde er zondag ook in om een zege te boeken. De Oude Dame, die het seizoen dramatisch is begonnen, boekte tegen Atalanta pas de derde overwinning. De club uit Turijn stijgt daardoor naar de twaalfde plaats in de Serie A. Bij Atalanta begon Marten de Roon in de basis. Hij pakte in de eerste helft een gele kaart en werd gewisseld nadat verdediger Rafael Tolói van het veld werd gestuurd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner