02.10.2015 11:33

'Emanuelson traint mee bij volgende oud-club'

Als clubloze voetballer is Urby Emanuelson niet in staat om vast mee te trainen bij een club en de Nederlander is daarom op zoek naar opties. Waar hij eerder dit jaar al bij Ajax mee trainde, is hij volgens Italiaanse media nu uitgekomen bij een andere oud-werkgever.

Emanuelson zou bij AC Milan een verzoek hebben ingediend om zijn conditie op peil te mogen houden. De Italiaanse topclub nam de Nederlandse international in 2011 over van Ajax, maar in de Serie A was Emanuelson maar anderhalf seizoen lang echt een vaste kracht in het elftal van de Milanezen.

Na diverse verhuurperiodes besloot Emanuelson dat zijn tijd in Italië erop zat en besloot hij om zijn contract niet meer te verlengen, waardoor hij afgelopen zomer als transfervrij speler wegliep bij Atalanta. Bij zijn terugkeer in Amsterdam trainde Emanuelson eerst mee met de beloften van Ajax, maar al snel werd hij bij het eerste elftal van de Amsterdammers gehaald

Tot een contract in Amsterdam kwam het echter niet, waardoor Emanuelson nu buiten Nederland verder gaat met het werken aan zijn conditie. Als transfervrije speler kan de linkspoot ook buiten de transferperiodes worden aangetrokken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner