27.09.2015 09:45

Leerdam: "Niemand is zeker van zijn plek"

Kelvin Leerdam (l.) duikt op achter de rug van Luciano Slagveer tijdens de wedstrijd sc Heerenveen - Vitesse. (26-09-2015)
Kelvin Leerdam (l.) duikt op achter de rug van Luciano Slagveer tijdens de wedstrijd sc Heerenveen - Vitesse. (26-09-2015)

De competitiestart van Vitesse is aardig te noemen, maar de ploeg staat al wel acht punten achter op koploper Ajax. Trainer Peter Bosz is dan ook niet volledig tevreden en probeert zijn spelersselectie scherp te houden door de concurrentie aan te wakkeren.

"Hij is niet tevreden over de wedstrijden die we tot nu toe gespeeld hebben", kijkt Kelvin Leerdam met Omroep Gelderland terug op de eerste zes wedstrijden van het seizoen. "We hadden de laatste twee wedstrijden wel controle, vond hij. Hij is daar gewoon open en eerlijk in naar iedereen. Daar moeten wij maar zien te dealen. Dus niemand is zeker van zijn plek.'

Vitesse won simpel van Roda JC, SC Cambuur en De Graafschap, maar verspeelde punten tegen Willem II en afgelopen zaterdag ook tegen sc Heerenveen. Het werd een doelpuntloos gelijkspel in Friesland. "Als je ziet dat je een wedstrijd niet kan winnen, moet je in ieder geval zorgen dat je niet verliest. Misschien hebben we wat dat betreft een stapje gezet. Ik kan me herinneren dat we in voorgaande seizoen punten verloren op die manier."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner