25.09.2015 09:15

Kâzım reageert emotioneel op fluitconcert

Colin Kâzım-Richards (m.) wordt na zijn invalbeurt in de beker tegen PEC Zwolle uitgefloten door een deel van de Feyenoord-aanhang en moet worden opgepept door Dirk Kuyt. (24-09-2015)
Colin Kâzım-Richards (m.) wordt na zijn invalbeurt in de beker tegen PEC Zwolle uitgefloten door een deel van de Feyenoord-aanhang en moet worden opgepept door Dirk Kuyt. (24-09-2015)

Colin Kâzım-Richards lijkt zijn basisplaats bij Feyenoord kwijt te zijn, maar in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle mocht de Turkse spits nog vijftien minuten meespelen. Bij zijn rentree op het veld waren er enkele supporters die floten. Na deze actie zette Kâzım een emotioneel bericht op Instagram.

Inmiddels heeft de tweede spits van de Rotterdammers het bericht op de social media verwijderd, maar in deze tijd van het snelle internet staan de quotes nog online. Kâzım wil in de post vooral aantonen dat hij strijdt in het shirt van Feyenoord en dat hij die strijd nooit op zal geven.

"Ten eerste wil ik mijn team feliciteren met de getoonde instelling en de overwinning. Als een man die altijd zegt wat hij denkt, vind ik het noodzakelijk dat ik dit één keer zeg. Normaal gesproken trek ik het shirt van Feyenoord met trots aan, met een gevoel van klaar zijn voor de strijd. Maar vandaag (donderdagavond, na de wedstrijd tegen PEC Zwolle, red.) was het gênant."

"Ik zal altijd alles geven voor mijn team en altijd mijn mening geven. Of je het nou leuk vindt, of niet. De reden dat ik me schaamde was dat mijn zoontje van vier jaar mij vroeg waarom en voor het eerst in zijn leven had ik geen antwoord", gaat een emotionele Kâzım verder over de fluitconcerten, die waren te horen in De Kuip na zijn invalbeurt. "Totdat mijn tijd hier officieel voorbij is zal ik mijn bloed geven voor het team."

De beelden tijdens de wedstrijd waren opmerkelijk. Na de invalbeurt van Kâzım reageerde de spits erg ontevreden op het veld na de fluitconcerten. Dirk Kuyt moest er aan te pas komen om de aanvalsleider op te peppen (foto) voor de laatste minuten van de wedstrijd, die Feyenoord overigens met 3-0 won.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner