17.09.2015 09:02

Müller geeft toe: "Het was zeker fortuinlijk"

Thomas Müller (r.) rent Kasami voorbij alsof hij er niet staat. De Duitser is tevens verantwoordelijk voor de 0-1. (16-09-2015)
Thomas Müller (r.) rent Kasami voorbij alsof hij er niet staat. De Duitser is tevens verantwoordelijk voor de 0-1. (16-09-2015)

Thomas Müller brak woensdagavond het Champions League-duel met Olympiakos open, maar gaf toe dat het eigenlijk de bedoeling was om een voorzet te geven op Robert Lewandowski.

"Ik weet niet of ik een pact met de Griekse godin van het geluk heb gesloten. Maar het was zeker fortuinlijk", citeert Voetbal International de aanvaller annex middenvelder van Bayern München. "Het heeft het ons wel veel makkelijker gemaakt." Bayern München won uiteindelijk met 3-0 van de Griekse kampioen.

Bayern München had het woensdagavond moeilijk in Griekenland. De eerste treffer viel pas in de tweede helft. "We hebben het voorin allemaal zwaar gehad", vervolgt Müller zijn verhaal. "Olympiakos liet centraal extreem weinig ruimte. Het was ook niet makkelijk in deze sfeer."

De Duitse grootmacht speelt 26 september weer in de Champions League. Dinamo Zagreb is dan de tegenstander. Tussendoor speelt Bayern München nog drie competitieduels. Achtereenvolgens speelt Bayern München tegen SV Darmstadt 98, VfL Wolfsburg en 1. FSV Mainz 05.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner