07.09.2015 14:16

Löw verwacht lastig duel met Schotland

Joachim Löw verwacht dat Duitsland het lastig gaat krijgen tegen Schotland. De Schotten verloren onlangs weliswaar van Georgië, maar toch denkt Löw dat het een moeilijk werd zal worden.

"Ik denk niet dat zij daardoor slechter voor de dag zullen komen", doelt Löw tijdens de persconferentie op de nederlaag van de Schotten. "Integendeel: als het al invloed heeft op hun prestatie van vanavond, denk ik zelfs dat ze tot op het bot gemotiveerd zullen zijn door die nederlaag. Ze willen zich herpakken en zullen tot de laatste minuut alles geven. Zeker tegen grote landen zijn ze altijd op hun best."

Löw had tijdens de persconferentie tijd om Mario Götze op te hemelen. De middenvelder van Bayern München was belangrijk tijdens het kwalificatieduel met Polen. "Er is geen enkele andere speler die de kwaliteiten van Mario heeft. Met spelers als Robert Lewandowski om hem heen is het moeilijk om zich in de basis te spelen. Maar voor mij is hij dé man in cruciale duels. Hij scoort vaak tegen grote landen en dat is iets wat weinig spelers kunnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner