30.08.2015 11:45

Nieuw superduo opgestaan bij Rekordmeister

De fans van Bayern München kunnen in het komende seizoen gaan genieten van een nieuw duo. Thomas Müller lijkt in de seizoensopening van de Duitse club bijzonder goed te kunnen samenwerking met Braziliaanse aanwinst Douglas Costa.

In gesprek met de Bild legt de Duitse aanvaller uit waarom er een klik is met de man die overkwam van Shakhtar Donetsk. Müller heeft inmiddels vijf keer gescoord in de Duitse competitie, waarvan twee keer op aangeven van Douglas Costa. 

"Hij komt vaak snel langs de buitenkant en hij durft risico's te nemen met scherp aangesneden voorzetten vanaf de zijkant", kijkt hij naar de kwaliteiten van zijn ploeggenoot. "Dat helpt onze spitsen enorm, maar het is bijvoorbeeld ook fijn om als tweede man de zestien in te komen."

Douglas Costa miste nog geen speelminuten voor Bayern München in de Bundesliga en lijkt één van de revelaties van dit seizoen te kunnen worden. Der Rekordmeister werd afgelopen donderdag in de Champions League gekoppeld aan Arsenal, Oympiakos en Dinamo Zagreb.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner