24.08.2015 12:20

Update: NEC bevestigt interesse in Sleegers

Joey Sleegers terug in het shirt van Feyenoord tijdens het oefenduel SV Kematen - Feyenoord. (08-07-2015)
Joey Sleegers terug in het shirt van Feyenoord tijdens het oefenduel SV Kematen - Feyenoord. (08-07-2015)

NEC Nijmegen wil zich versterken met twee spelers van Feyenoord. De ploeg van Ernest Faber zou Joey Sleegers en Lucas Woudenberg willen overnemen van de Rotterdammers.

Volgens Omroep Gelderland zijn de onderhandelingen tussen NEC en Feyenoord net gestart. Met Joey Sleegers heeft het al een akkoord over een contract. Wanneer NEC en Feyenoord uitkomen over de transfersom dan zal de jonge aanvaller naar Nijmegen vertrekken. Vorig seizoen werd Sleegers nog verkozen tot Talent van het Jaar in de Jupiler League, maar bij Feyenoord is hij overbodig geraakt.

Voor Lucas Woudenberg is er nog een sprankje hoop dat hij ooit doorbreekt in De Kuip. NEC wil de linksback huren. In de laatste week voor de transferdeadline gaf Ernest Faber zondagmiddag al aan dat hij enkele spelers wil toevoegen aan de selectie.

Naast Woudenberg en Sleegers zou NEC namelijk bezig zijn met Kevin Conboy (transfervrij) en Marcel Ritzmaier (PSV). 

Update: Update: NEC bevestigt interesse in Sleegers (12:20 uur, 24-08-2015)
NEC Nijmegen heeft de interesse in Feyenoord-duo Joey Sleegers en Lucas Woudenberg bevestigd. Het tweetal is overbodig bij Feyenoord en de Nijmegenaren hopen de twee deze week te presenteren.

Tegenover FOX Sports vertelt technisch directeur van NEC Bert van Ingen dat het zeer geïnteresseerd is in het tweetal. Met Sleegers is er al een persoonlijk akkoord. "Sleegers leggen we permanent vast als we eruit komen met Feyenoord", aldus Van Ingen. "Met Woudenberg is er nog geen akkoord."

Naast Woudenberg en Sleegers wil NEC zich versteken met Kevin Conboy, Marcel Ritzmaier en Lucas Andersen. Daarmee moet de selectie kwalitatief hoog genoeg zijn om in de Eredivisie te blijven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner