11.08.2015 16:09

Schreuder blij met terugkeer Mexicaanse parel

Jesús Corona (m.) in actie tijdens de oefeninterland Nederland - Mexico. De aanvaller speelt in Nederland voor FC Twente. (12-11-2014)
Jesús Corona (m.) in actie tijdens de oefeninterland Nederland - Mexico. De aanvaller speelt in Nederland voor FC Twente. (12-11-2014)

FC Twente-trainer Alfred Schreuder is blij met de terugkeer van Jesús Corona. De ploeg uit Enschede gaat er volgens de trainer gelijk op vooruit.

Corona won met Mexico de Gold Cup, omdat hij pas laat in het seizoen vakantie had, sluit hij dan ook later aan bij zijn club. Volgens Schreuder heeft het internationale toernooi de jongeling goed gedaan. Hij is alweer fit genoeg om te spelen in de Eredivisie. "Jesús oogde fris en vrolijk en zorgde er direct voor dat het niveau omhoog ging", zegt hij in gesprek met Voetbal International.

De jonge buitenspeler moet ervoor zorgen dat FC Twente de nodige doelpunten gaat maken. Hij moet samen met Hakim Ziyech voor de nodige creativiteit zorgen in het team van Schreuder. Tot op heden doet hij dat erg goed, zo meent de trainer. "Alsof hij niet was weggeweest was er direct weer de klik met Hakim Ziyech en dat was mooi om te zien."

Of Corona na zijn vakantie al fit genoeg is om te starten is nog maar de vraag. Woensdagavond speelt FC Twente het eerste competitieduel tegen FC Groningen om 18:30 uur.

 

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner