04.08.2015 16:17

Sleegers reageert: "Is niets van bekend"

Joey Sleegers deelt tijdens de Open Dag van Feyenoord handtekeningen uit aan de fans. (19-07-2015)
Joey Sleegers deelt tijdens de Open Dag van Feyenoord handtekeningen uit aan de fans. (19-07-2015)

Joey Sleegers heeft alle geruchten uit de wereld geholpen dat hij graag tijdelijk wil vertrekken bij Feyenoord. De speler lijkt niet in de plannen van Giovanni van Bronckhorst voor te komen, maar de buitenspeler wil bij Feyenoord blijven.

Sleegers kreeg zijn kans in de voorbereiding van Feyenoord, maar het heeft er alle schijn van dat Giovanni van Bronckhorst de voorkeur geeft aan Elvis Manu en/of Bilal Başaçıkoğlu op de linkerkant. De andere twee aanvallende posities worden ingevuld door Dirk Kuyt in combinatie met Colin Kâzım-Richards. Zodoende zou er geen ruimte zijn voor de jonge speler.

Het vorige seizoen werd Sleegers nog uitgeroepen tot 'Talent van het Jaar' van de Eerste Divisie. De buitenspeler hoopte zijn kans te pakken bij Feyenoord, maar voor een basisplaats is het nog niet genoeg. Toch weigert hij de handdoek in de ring te gooien. Via Twitter laat hij merken dat hij nog lang niet is uitgevoetbald bij Feyenoord. "Verhuren...Hoezo... Niets van bekend?", zo verstuurt hij via het medium. Daarmee laat hij blijken graag bij Feyenoord te willen blijven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner