01.08.2015 10:53

Kieft brandt de vertrokken Kishna volledig af

Ricardo Kishna kijkt zijn schoeisel na tijdens de open training van AFC Ajax. (09-07-2015)
Ricardo Kishna kijkt zijn schoeisel na tijdens de open training van AFC Ajax. (09-07-2015)

Het vertrek van Ricardo Kishna bij Ajax is inmiddels beklonken. De aanvaller is nu speler van Lazio Roma. Met het vertrek hebben veel mensen vrede, maar bij Wim Kieft schoot een interview dat Kishna gaf aan de Voetbal International in het verkeerde keelgat.

Na het officieel maken van de transfer, klaagde Kishna over zijn verstandhouding met hoofdtrainer Frank de Boer. Volgens Kieft volkomen ongepast. "Wat heeft meneer Kishna dan gepresteerd bij Ajax?", vraagt de oud-voetballer zich af in zijn column voor De Telegraaf.

"Welk recht heeft hij om te zeuren over een gebrek aan krediet en dat De Boer hem nooit heeft begrepen en hem tweeënhalf jaar ellende heeft bezorgd? Omdat hij zogenaamd een moeilijke, wispelturige, maar wel talentvolle linksbuiten is? Heeft hij ooit twee goede wedstrijden achtereen gespeeld dan bij Ajax? Ik kan het me niet herinneren", is Kieft kraakhelder in zijn betoog.

Kishna ondertekende, na nog geen vijftig wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, een vierjarig contract bij Lazio in de Serie A.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner