25.07.2015 10:57

Indonesië weigert spelers AS Roma toegang

Vijf spelers van AS Roma zijn de toegang tot Indonesië ontzegd en kunnen daarom niet in actie komen tijdens een oefenduel dat Roma zaterdag speelt in Jakarta. Zij keerden daarom noodgedwongen huiswaarts, dat meldt SkySports.

Vrijdag arriveerde de selectie van AS Roma in Jakarta om daar voor het eerst in de historie een oefenwedstrijd af te werken. Die trip bleek al snel geen succes. Gervinho, Adem Ljajić, Seydou Doumbia, Víctor Ibarbo en Antonio Sanabria werden door de Indonesische douane tegengehouden en kwamen het land niet in. Waarom de spelers geen toegang tot het Aziatische land kregen, is nog niet bekend. De Indonesische autoriteiten hebben nog niet gereageerd. 

Bestuursfunctionaris Italo Zanzi reageerde namens AS Roma: "Het is een grote teleurstelling voor ons gezien het gegeven dat we er veel aan hebben gedaan om hier te komen. Het is niet positief voor de spelers en voor AS Roma, dat alles heeft gedaan waarom werd gevraagd, en vooral zeer teleurstellend voor de Indonesische fans want voor hen zijn we hier."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner