27.06.2015 18:13

Isimat zondigde: "Heb een kebabje gegeten"

Nicolas Isimat-Mirin maakte afgelopen week definitief de overgang van AS Monaco naar PSV. De verdediger heeft het naar zijn zin in Eindhoven en wilde dan maar al te graag blijven.

Dat de Fransman gelukkig is in Nederland blijkt uit een interview met De Telegraaf. "De sfeer in onze groep was vorig seizoen heel goed. Het is belangrijk om veel plezier met elkaar te maken, maar zeker ook om elke dag beter te willen worden", aldus Isimat-Mirin in het dagblad.

Isimat-Mirin maakte de overstap van AS Monaco nadat hij het afgelopen seizoen bij PSV speelde. Aan het einde van het seizoen maakte hij een goede indruk. Zo goed dat diverse clubs hem wilde hebben, maar de speler zelf wilde per se naar PSV.

Nu zijn transfer definitief is, weet hij wat hij moet doen: een basisplaats afdwingen. En daar moet het één en ander voor wijken. Volgens Isimat-Mirin houden de spelers elkaar scherp. "Via onze groeps-app hebben we tijdens de vakantie de hele tijd contact gehouden met elkaar. Als ik een fotootje van junkfood appte, kreeg ik meteen een berichtje terug ’let op met junkfood, blijf gefocust'. Zo hebben we elkaar ook tijdens de vakantie scherp gehouden. In het begin van de vakantie heb ik nog wel een kebabje gegeten, want die is zalig in Parijs, maar de laatste week niet meer. Ik wil fit zijn als we weer beginnen met trainen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner