27.06.2015 09:14

PSV-aanwinst had clubs voor het uitkiezen

Nicolas Isimat-Mirin had de laatste dagen over belangstelling niet te klagen. De centrale verdediger stond naar eigen zeggen in de belangstelling van meerdere clubs. De voorkeur van de Fransman viel uiteindelijk op PSV, waar hij afgelopen seizoen op huurbasis speelde.

"Ik kon naar clubs in Italië en Frankrijk, maar ik wilde alleen maar bij PSV blijven", vertelt de van Monaco overgekomen verdediger tegenover De Telegraaf. "Ik heb tijdens mijn vakantie de hele tijd contact gehouden met de advocaat die mijn zaken doet. Het was spannend. Het was mijn wens om terug te keren bij PSV. Ik heb hier een geweldig jaar gehad en veel vooruitgang geboekt. Bij PSV kan ik me verder ontwikkelen."

Isimat-Mirin ondertekende een contract voor vier seizoenen en zal dankzij het aanstaande vertrek van Karim Rekik waarschijnlijk basisspeler zijn. "Maar ik heb nog altijd dezelfde mentaliteit als vorig jaar. Ik ben klaar om te spelen, maar als ik niet speel, zal ik de focus houden en zorgen dat ik er sta als de trainer me nodig heeft. Ik zal zelf een basisplaats moeten verdienen. Die komt niet vanzelf."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner