23.06.2015 19:23

Update: Reina keert terug bij oude club

Pepe Reina is momenteel in Napoli om een transfer af te ronden naar SSC Napoli. De reservedoelman van Bayern München ondergaat momenteel de medische keuring.

Via Twitter lekten er diverse foto's uit waarbij Reina werd gespot in Italië. Met een Napoli-sjaal om zijn nek was hij onderweg voor de medische keuring bij hoogstwaarschijnlijk zijn nieuwe club. Dat Reina op zoek was naar een nieuwe club is geen geheim. Eerder liet hij weten graag weer te willen spelen.

"Tweede doelman zijn bij de nationale ploeg kan ik accepteren, maar het is veel moeilijker om bij een grote club iemand voor je te hebben", zei Reina eerder. De doelman raakte in 2013 zijn basisplaats kwijt bij Liverpool aan Simon Mignolet. Hij keepte tijdelijk bij SSC Napoli waar hij wel eerste keus was. In de zomer van 2014 koos hij voor een transfer naar Bayern München, maar hij was daar nooit een serieuze concurrent voor Duitser Manuel Neuer.

SSC Napoli moet Reina uitkomst bieden. In het seizoen 2013/2014 keepte hij al voor de Italianen en kwam daar tot dertig duels in de Serie A.

 

Update: 23-06-2015 19:23 Reina keert terug bij oude club

De Spaanse doelman Pepe Reina keert na een jaar bij Bayern München terug naar Napoli. De 32-jarige reservekeeper had bij de Duitse clubleiding om zijn ontslag gevraagd, omdat hij bij de Italiaanse club weer eerste keus wil worden. De directie van de landskampioen wilde hem die kans niet ontnemen. Zijn contract in München liep nog door tot medio 2017. Als tweede keeper achter international Manuel Neuer heeft Bayern München al Sven Ulreich van VfB Stuttgart aangetrokken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner