16.06.2015 14:31

Boze Messi weigert 'Man of the Match'-award

Lionel Messi schiet hier vanaf elf meter zijn strafschop binnen. Argentinië komt op een 2-0 voorsprong tegen Paraguay, maar geeft deze toch weg. Het wordt uiteindelijk 2-2. (13-06-2015)

Lionel Messi speelt momenteel met Argentinië op de Copa América. Daarbij speelde het 2-2 gelijk tegen Paraguay en Messi werd 'Man van de Wedstrijd'. De aanvoerder wilde de prijs echter niet hebben.

De reden dat Messi de prijs weigerde was vanwege zijn woede. Argentinië stond met 2-0 voor, maar uiteindelijk werd het toch 2-2. De speler van FC Barcelona was daar zo boos over dat toen hij de prijs uitgereikt zou krijgen hij hem beleefd weigerde.

Lionel Messi speelde tegen Paraguay een goede wedstrijd. Hij scoorde vanaf elf meter en zeker in de eerste helft was de rappe Argentijn dreigend. In de tweede helft hadden de Paraguayanen Argentinië in de tang en kon ook Messi niet meer uitblinken.

Het leverde een spectaculaire comeback op. Bij een 2-0 stand wisten Nelson Valdez en Lucas Barrios de stand gelijk te trekken. Nelson Valdez kreeg dan uiteindelijk de 'Man of the Match'-award. De spits pakte hem wel aan.