14.06.2015 20:55

"Milan moet Zlatan niet halen, maar Thiago"

Zlatan Ibrahimović wordt in verband gebracht met een terugkeer naar AC Milan, maar niet iedereen is daar even enthousiast over. Milan-icoon Daniele Massaro ziet de spits liever niet komen.

Ibrahimović doet Massaro niet zoveel. Hij ziet liever dat zijn oude club verdediger Thiago Silva terughaalt naar de club. "Ik ben persoonlijk zeer sceptisch over een terugkeer van Ibrahimović", zegt de tweevoudig Champions League-winnaar tegen Corriere dello Sport. "Het is natuurlijk een hele goede speler, maar ik zie liever dat Milan het geld investeert in Thiago Silva. Milan zou daar meer voordeel van hebben dan wanneer ze Zlatan terughalen."

Thiago Silva en Zlatan Ibrahimović vertrokken in 2012 van AC Milan naar Paris Saint-Germain voor maar liefst € 65 miljoen euro. Inmiddels is Zlatan alweer 34 jaar oud. "Daarom kunnen ze zich beter focussen op andere spelers. Tenzijn Zlatan transfervrij komt dan is het natuurlijk altijd goed om hem te halen", aldus Massaro die hoort dat FC Porto-spits Jackson Martinez eveneens wordt genoemd. "Martinez is een sterke spits, tactisch erg slim en nog belangrijker hij kan als spits zeer goed pressie spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner