30.05.2015 21:05

Basisplaats Luis Suárez in Copa del Rey-finale

Luis Suárez probeert zich te ontdoen van Xabi Alonso, maar de middenvelder blijft de Uruguayaan stug achtervolgen. (06-05-2015)
Luis Suárez probeert zich te ontdoen van Xabi Alonso, maar de middenvelder blijft de Uruguayaan stug achtervolgen. (06-05-2015)

Ten opzichte van het competitieduel afgelopen weekend tegen Deportivo la Coruña heeft FC Barcelona de basisopstelling op maar liefst negen posities gewijzigd. Alleen Lionel Messi en Neymar zijn blijven staan. In dat duel kregen veel vaste basisspelers rust, met het oog op de wedstrijd van vanavond en de Champions League-finale, die volgende week op het programma staat.

Vanavond bestaat de achterhoede zoals gebruikelijk dus weer uit Dani Alves, Gerard Piqué, Javier Mascherano en Jordi Alba. Het middenveld wordt gevormd door Sergio Busquets, Andres Iniesta en Ivan Rakitic. Voorin is 'MSN' weer compleet: Luis Suárez is terug van een blessure en staat weer naast Lionel Messi en Neymar.

Bij Athletic Bilbao zijn er twee wijzigingen ten opzichte van vorige week, toen met 4-0 van Villareal werd gewonnen. De geschorste Oscar de Marcos wordt vervangen door Mikel Rico. Daarnaast krijgt Bustinza de voorkeur boven Aketxe.

De wedstrijd is vanaf 21.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner