11.05.2015 19:18

Ronaldo twijfelt over rentree in het voetbal

De Braziliaanse voetballegende Ronaldo werkte aan een terugkeer in het betaalde voetbal, maar volgens hem wordt dat een lastig verhaal. Ronaldo zou zijn rentree maken bij Fort Lauderdale Strikers, een ploeg in Noord-Amerika. De voormalig topspits twijfelt nu.

"Het is iets dat ik heel graag wil, maar ik weet niet of ik het uiteindelijk zal redden", zegt Ronaldo tegen Marca. "Ik heb erg veel pijn in mijn spieren als ik aan het voetballen ben. Ik ben juist gestopt vanwege spierblessures. Ik heb toen nog nooit zoveel pijn gehad en ik ben toen veel snelheid verloren. Ik hoop dat nooit meer te voelen."

Ronaldo heeft nog andere opties. Hij zou bijvoorbeeld trainer kunnen worden, net zoals zijn goede vriend en oud-teamgenoot Zinedine Zidane. "Zizou is een goede vriend van me en we praten erg veel over voetbal. Hij is nu een trainer, maar dat is iets wat ik niet wil. Je hebt dezelfde druk als wanneer je voetbalt, maar je bent niet degene die echt beslissend is. Dat zijn degene op het veld, dat zou ik niet kunnen."

De Spaanse krant vroeg ook nog even wie hij de beste voetballer van dit moment vindt. "Lionel Messi is ongelooflijk, Cristiano Ronaldo is geweldig en Neymar is het grootste talent. Maar als ik eerlijk ben dan mist het voetbal echte wereldsterren naast hen. Het gat is veel te groot."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner