06.05.2015 11:33

'Man City heeft spijt en wil Rusnák terug'

Albert Rusnák is het goudhaantje bij FC Groningen. De linkspoot scoort twee keer in de bekerfinale tegen PEC en pakt daarmee de eerste prijs in de geschiedenis van Groningen.  (03-05-2015)
Albert Rusnák is het goudhaantje bij FC Groningen. De linkspoot scoort twee keer in de bekerfinale tegen PEC en pakt daarmee de eerste prijs in de geschiedenis van Groningen. (03-05-2015)

Manchester City heeft spijt van de verkoop van Albert Rusnák. De Engelse topclub overweegt dan ook om de Slowaakse middenvelder annex vleugelaanvaller terug te kopen van FC Groningen.

Rusnák won zondagavond de beker met FC Groningen. De Slowaak was tweemaal trefzeker en daarmee wist hij zijn oude club Manchester City te overtuigen. "Ik heb gehoord dat mijn naam is gevallen bij Manchester City. Op dit moment ben ik echter speler van FC Groningen", zegt de Slowaak tegenover Sky Sports. 

"Ik heb hier voorlopig nog een contract en ik ga aankomend seizoen in de Europa League spelen. Dat is weer een stap hogerop voor mij", aldus Rusnák, die een terugkeer niet uitsluit. "Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik wil uiteindelijk op het allerhoogste niveau spelen, maar ik heb voor mezelf geen doel gesteld dat ik voor een bepaalde club of in een competitie wil spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner