04.05.2015 14:33

Inter hoopt op terugkeer Italiaans international

Internazionale hoopt aankomende zomer Thiago Motta terug te halen naar Milaan. De middenvelder staat momenteel onder contract bij Paris Saint-Germain, maar Inter ziet in Motta een belangrijke kracht voor op het middenveld.

De tot Italiaans genaturaliseerde Braziliaan vertrok in januari 2011 van Inter naar Paris Saint-Germain en kan in Parijs steevast rekenen op een basisplaats. Volgens Tuttosport staat de linkspoot echter op de nominatie om terug te keren naar Milaan. Hij stond eerder tweeënhalf jaar onder contract bij Inter. Destijds kwam hij tot 55 competitiewedstrijden

Inmiddels is Inter niet meer de grootmacht van toen, maar onder de nieuwe eigenaar - Erick Thohir - is Inter bezig om een nieuw elftal op te bouwen. Zo werd afgelopen zomer Nemanja Vidić gehaald en kwam afgelopen transferperiode Xherdan Shaqiri over van Bayern München. Motta zou de volgende grote naam moeten worden om Inter weer terug te laten keren in de top van de Serie A. Motta heeft in Parijs nog een contract tot medio 2016.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner