26.04.2015 11:59

De Jong geeft andere spelers kans bij Cambuur

Henk de Jong geeft zijn ploeg instructies tijdens SC Cambuur - sc Heerenveen. (15-02-2015)
Henk de Jong geeft zijn ploeg instructies tijdens SC Cambuur - sc Heerenveen. (15-02-2015)

Aan het begin van deze voetbalzondag nemen FC Dordrecht en SC Cambuur het tegen elkaar op. SC Cambuur doet dat met een andere opstelling dan tegen Excelsior. Ook FC Dordrecht is gewijzigd ten opzichte van vorige wedstrijd.

FC Dordrecht is inmiddels gedegradeerd en daarom kan Jan Everse wat andere spelers de kans geven. Dat deed de trainer vorige week al tegen Vitesse en ook vanmiddag spelen merendeel van die spelers. Wel één wijziging. Waar vorige week Marvin Peersman achterin plaatsnam, staat vanmiddag Robin Gosens op die plek. Peersman zit daarom weer op de bank. Voorin zien we Rick ten Voorde samen met Giovanni Korte en Everon Pisas.

Henk de Jong heeft zijn basisopstelling flink veranderd ten opzichte van de wedstrijd van vorige week tegen Excelsior. Calvin Mac-Intosch en Etiënne Reijnen vormen vanmiddag in en tegen Dordrecht het hart van de verdediging. De centrale verdedigers worden geflankeerd door Vytautas Andriuškevičius en Marlon Pereira. Geen Wout Droste en Lucas Bijker dus. Ook op het middenveld een wijziging, Sebastian Steblecki krijgt een basisplaats. Dat gaat ten koste van Erik Bakker.

De wedstrijd is vanaf 12.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner