19.04.2015 19:21

Klaassen: "We zijn niet beter geworden"

Ajax blameerde zich in eigen huis. De Amsterdammers speelde 0-0 tegen degradatiekandidaat NAC Breda. Davy Klaassen is duidelijk ontevreden over de prestaties van zijn ploeg. 

"Ik kan me goed voorstellen dat het publiek denkt dat we er geen zin meer in hebben. We moeten ons schamen voor wat we de laatste weken hebben laten zien",  aldus Klaassen tegen FOX Sports. "Of er nog iets van positiviteit te melden is? Ja de rentree van Viktor Fischer. Hij heeft het goed gedaan dus complimenten voor hem." 

Volgens Klaassen is Ajax al weken niet in vorm. "We zijn helemaal niet beter geworden de laatste weken", zo spreekt hij duidelijke taal. "Er gebeurt elke wedstrijd hetzelfde, we spelen in een te laag tempo en zijn tot weinig verrassingen in staat. We zijn absoluut niet in vorm, en dat is al langere tijd zo. Dit is heel frustrerend. We kregen vandaag hele grote kansen en er gaat er gewoon niet één in."

Ajax staat stevig op de tweede plek. Met nog drie duels te gaan heeft het een voorsprong van negen punten op Feyenoord. De voorronde van de Champions League is officieus. Zodoende speelt de club technisch gezien nergens meer voor. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner