07.04.2015 15:32

'NEC wil verdergaan met kampioensdoelman'

De basisspelers die NEC kampioen kunnen maken in de Jupiler League 2014/2015. Bovenste rij, v.l.n.r: Kevin Conboy, Sjoerd Ars, Christian  Santos , Alireza Jahanbakhsh, Joshua Smits, Rens van Eijden. Bovenste rij, v.l.n.r: Jeffrey Leiwakabessy, Giovanni Gravenbeek, Anthony Limbombe, Tom Daemen, Navarone Foor. (03-04-2015)
De basisspelers die NEC kampioen kunnen maken in de Jupiler League 2014/2015. Bovenste rij, v.l.n.r: Kevin Conboy, Sjoerd Ars, Christian Santos , Alireza Jahanbakhsh, Joshua Smits, Rens van Eijden. Bovenste rij, v.l.n.r: Jeffrey Leiwakabessy, Giovanni Gravenbeek, Anthony Limbombe, Tom Daemen, Navarone Foor. (03-04-2015)

Het lijkt erop dat Joshua Smits zijn goede seizoen bij NEC beloond ziet worden. De goalie miste nog geen minuut voor NEC in de Jupiler League en werd afgelopen week kampioen met die ploeg. Volgend seizoen mag hij het in de Eredivisie laten zien, want NEC wil zijn contract verlengen.

Dit meldt Voetbal International dinsdagmiddag. Smits had in de voorgaande seizoenen nog twee keepers voor zich in de vorm van Kalle Johnsson en Dennis Gentenaar, maar dit seizoen is hij de eerste keeper in Nijmegen. Smits kreeg dit seizoen nog maar 26 doelpunten tegen, het minste in de Jupiler League. 

Het contract van de doelman loopt echter aan het einde van het huidige seizoen af, maar het weekblad weet te melden dat de kersverse kampioen van de Jupiler League het contract met drie jaar gaat verlengen. De ploeg zelf moet het nieuws nog bevestigen, maar dit lijkt een kwestie van tijd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner