26.03.2015 13:45

NAC wil Ajax-huurling langer vastleggen

Ruben Ligeon (l.) van NAC Breda zit Feyenoorder Elvis Manu op de huid. (08-03-2015)
Ruben Ligeon (l.) van NAC Breda zit Feyenoorder Elvis Manu op de huid. (08-03-2015)

Als het aan NAC Breda ligt speelt Ruben Ligeon ook na dit seizoen nog voor de Brabanders. De rechtsback heeft NAC sinds zijn komst in de winterstop overtuigt, waardoor de Brabanders de Ajax-huurling definitief willen vastleggen.

In Amsterdam heeft Ligeon nog een contract tot de zomer van 2016. Mocht NAC zich handhaven in de Eredivisie, gaat het een poging wagen bij Ajax om de verdediger definitief over te nemen, meldt Voetbal International. Daarnaast heeft Robert Maaskant, trainer van NAC, aangegeven ook langer door te willen met Demy de Zeeuw, Dirk Marcellis en Menno Koch. Voor Koch geldt hetzelfde verhaal als voor Ligeon, alleen staat Koch nog onder contract bij PSV.

Deze week liet Ligeon zelf nog weten het zeer naar zijn zin te hebben in Breda. Een langer verblijf bij de Brabanders is dan ook niet uitgesloten. "Ik heb in de winterstop bewust de keuze gemaakt om bij een Eredivisieclub ervaring op te doen", aldus Ligeon tegen VI. "Ik moet zeggen dat het me uitstekend bevalt om elke week op niveau te voetballen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner