26.03.2015 12:28

AS Roma-sterkhouder wil weg bij mislopen CL

Momenteel staat AS Roma nog tweede in de Serie A. Toch is het nog altijd mogelijk dat Roma aankomend seizoen niet actief zal zijn in de Champions League, daardoor lonkt een vertrek van Miralem Pjanić.

Roma heeft momenteel 53 punten in de Serie A, terwijl Lazio Roma op 52 punten volgt. Ook van Sampdoria (48), Napoli (47) en Fiorentina (46) is Roma nog niet verlost. De Bosnische smaakmaker, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij Roma, wil aankomend seizoen in de Champions League spelen, zo niet dan overweegt de Bosniër volgens La Gazzetta dello Sport een vertrek.

Pjanić speelde tot dusver al 27 Champions League-duels. Het merendeel van die wedstrijden speelde hij echter in het shirt van Olympique Lyon. Pjanić was dit seizoen namelijk voor het eerst met Roma actief in de Champions League, maar Roma werd in de groepsfase al uitgeschakeld. In de Europa League werd vervolgens Feyenoord verslagen, maar tijdens de achtste finale was Fiorentina over twee duels te sterk. Naar verluidt stond de middenvelder afgelopen transferperiode in de belangstelling van Liverpool.   

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner