05.03.2015 19:56

Drost wil blijven, NAC Breda houdt de boot af

Henrico Drost (m.) moet zich tijdens Vitesse - NAC Breda laten vervangen omdat zijn schouder uit de kom is geschoten. (25-10-2014)
Henrico Drost (m.) moet zich tijdens Vitesse - NAC Breda laten vervangen omdat zijn schouder uit de kom is geschoten. (25-10-2014)

Als het aan Henrico Drost ligt, verlengt hij zo snel mogelijk zijn contract bij NAC Breda. De Brabanders willen echter nog wachten met de onderhandelingen. Het contract van de verdediger loopt aan het einde van dit seizoen af.

Drost speelde dit seizoen nog maar tien competitiewedstrijden, omdat hij in de tiende speelronde in de wedstrijd tegen Vitesse ernstig geblesseerd raakte aan de schouder. De verdediger maakte inmiddels zijn rentree op de velden in het beloftenelftal van NAC Breda.

De verdediger toont zich begripvol voor zijn werkgever, die in de Eredivisie nog lang niet zeker is van lijfsbehoud. "Ik heb het hier erg naar mijn zin en zou graag langer bij NAC willen blijven, hoewel ik snap dat dit niet het moment is om over een nieuw contract te praten." 

Ploegen die nog in degradatienood verkeren wachten liever zo lang mogelijk met het verlengen van contracten, omdat het verschil in budget in de Jupiler League en de Eredivisie erg groot is.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner