02.03.2015 10:10

Boëtius: "Heb het verschil niet kunnen maken"

Tommy Oar (l.) ziet hoe Jean-Paul Boëtius van hem wegdraait in de wedstrijd FC Utrecht - Feyenoord. (01-03-2015).
Tommy Oar (l.) ziet hoe Jean-Paul Boëtius van hem wegdraait in de wedstrijd FC Utrecht - Feyenoord. (01-03-2015).

Feyenoord verspeelde zondagmiddag kostbare punten in de strijd om de derde plek in de Eredivisie. Tegen FC Utrecht gingen de Rotterdammers met 0-0 de boot in. Jean-Paul Boëtius baalde dat hij zijn basisplek geen mooi vervolg kon geven.

"Elke wedstrijd wil ik me bewijzen en dan is het jammer dat ik tegen Utrecht weer niet het verschil heb kunnen maken. Ik word ook weer gewisseld terwijl ik wel eens een wedstrijd uit wil spelen", klaagt de aanvaller van Feyenoord tegenover NU.nl.

Het is niet altijd onlogisch dat Boëtius wordt gewisseld bij Feyenoord, want de linksbuiten haalt lang niet meer altijd het niveau waarmee hij in de voorgaande seizoenen menig rechtsback de stuipen op het lijf joeg. "Maar dat keerpunt moet nog komen, ik hoop snel."

"Toch beschouw ik dit niet als een verloren seizoen, wel teleurstellend. Elke mindere periode heeft ook zijn positieve punten, zeker mentaal. We weten dat het beter moet, zeker in de afronding. Daar gaan we over praten en aan werken. Gelukkig hebben we nog wat wedstrijden over om vol voor plek twee te gaan." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner