20.02.2015 19:10

Cambuur gaat op de aanval tegen NAC

Bartholomew Ogbeche kan een feestje vieren tijdens het competitieduel tussen SC Cambuur en FC Dordrecht. (04-10-2014)
Bartholomew Ogbeche kan een feestje vieren tijdens het competitieduel tussen SC Cambuur en FC Dordrecht. (04-10-2014)

SC Cambuur laat er geen gras over groeien vrijdagavond tegen NAC Breda. De Friezen starten met een uiterst aanvallende ploeg tegen de in degradatienood verkeerde Brabanders.

De nummer negen uit de Eredivisie heeft Bartholomew Ogbeche weer terug in de punt van de aanval. De topscorer van SC Cambuur keert terug na een schorsing. Naast vleugelspelers Furdjel Narsingh en Mikhael Rosheuvel wordt de spits bovendien in de voorhoede nog gesteund door Martijn Barto. Bij het viertal in de voorhoede van de bezoekers blijft het echter niet. Henk de Jong stuurt ook Sander van der Streek de weide in. De 21-jarige Van der Streek was afgelopen week met twee doelpunten nog de grote man in de derby tegen sc Heerenveen.

Bij NAC Breda zal de hoop vooral gevestigd zijn op Demy de Zeeuw. De in de Eredivisie teruggekeerde routinier maakte vorige week al twee doelpunten tegen ADO Den Haag en staat ook vrijdagavond tegen Cambuur in de basisformatie van Robert Maaskant. De Zeeuw is overigens niet de enige nieuwkomer bij de Brabanders tussen de lijnen. De middenvelder wordt vergezeld door Joris Marcellis, Menno Koch, Ruben Ligeon en Guyon Fernandez, die allen ook in de winterstop overkwamen naar Breda.

De wedstrijd is hier live te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner