14.02.2015 10:52

Van den Berg gebrand op overwinning in derby

Joey van den Berg is er op gebrand om dit weekeinde een goed resultaat te halen. De middenvelder speelt met sc Heerenveen zondag de zwaar beladen derby tegen SC Cambuur. Van den Berg beseft maar al te goed wat een overwinning zou betekenen voor de supporters.

"Wij moeten ons revancheren voor die hele slechte wedstrijd die we vorig jaar in Leeuwarden speelden", vertelt de speler van Heerenveen aan de Leeuwarder Courant. "Ik heb het gevoel dat wij beter zijn. Al hebben we soms ook wel wat geluk. Tegen PEC haalden we een bal van de lijn toen we met 1-0 voor stonden en direct daarna maakten we de 2-0. De factor geluk is best groot in voetbal.

"We hebben wel het gevoel dat we heel veel aankunnen. De fout die we vorig jaar maakten in Leeuwarden, toen we werden overrompeld, gaan we nu niet weer maken. Wij willen Cambuur onze wil opleggen. Wij gaan volle bak knallen. Ik heb er zin in", vult aanvoerder Marten de Roon zijn teamgenoot aan. "Iedereen is met de derby bezig. Als je deze wint, kun je niet meer stuk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner