13.02.2015 19:23

PSV start met Guardado en zonder Bruma

Andrés Guardado (l.) en Luke Wilkshire (r.) doen een poging om de bal te winnen tijdens PSV - Feyenoord. (17-12-2014)
Andrés Guardado (l.) en Luke Wilkshire (r.) doen een poging om de bal te winnen tijdens PSV - Feyenoord. (17-12-2014)

Phillip Cocu start tegen AZ met dezelfde elf namen als in de gewonnen wedstrijd van zaterdag tegen FC Utrecht. Dat betekent dus met Andrés Guardado en zonder Jeffrey Bruma. AZ begint met Guus Hupperts op de bank. Voor hem speelt Thom Haye.

Guardado liep in de wedstrijd tegen FC Utrecht een liesblessure op en de verwachting was dat hij de wedstrijd tegen AZ zou moeten missen. Donderdag werd echter al  bekend  dat de Mexicaan mee zou gaan naar Alkmaar. Nu blijkt dat hij ook 'gewoon' start in de basis. 

Bruma miste twee weken geleden het duel met NAC en werd daarin vervangen door Nicolas Isimat-Mirin. Laatstgenoemde startte ook tegen FC Utrecht en vervangt Bruma ook vrijdag in Alkmaar. Cocu vindt het voor Bruma te vroeg voor een rentree in de basis en brengt de international voorzichtig. Hij zit daarom op de bank.

In de opstelling van AZ een wijziging ten opzichte van vorige week. Haye speelt vanaf het begin en dat gaat ten koste van Hupperts. In de spits stelt John van den Brom wederom Robert Mühren op. Hij vervangt, net als afgelopen weekend tegen FC Groningen, de geblesseerde Aron Jóhannsson.

De topper in de Eredivisie is  hier live te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner