10.02.2015 19:45

Heracles neemt bannelingen in genade aan

Illias Bel Hassani kijkt geconcentreerd na het duel tussen FC Utrecht en Heracles Almelo. (07-12-2014).
Illias Bel Hassani kijkt geconcentreerd na het duel tussen FC Utrecht en Heracles Almelo. (07-12-2014).

Iliass Bel Hassani en Oussama Tannane maken weer deel uit van de selectie van Heracles Almelo. Het duo werd tijdelijk verbannen en miste daardoor twee competitiewedstrijden van de Eredivisionist, maar beide spelers zijn er weer bij.

Tijdens en na de wedstrijd tegen AZ kregen Tannane en Bel Hassani het met elkaar aan de stok en ook op de training die volgde na het duel hadden beide spelers het moeilijk met elkaar. De technische staf van Heracles Almelo vond het gedrag van de spelers niet bij de club passen en zette de spelers uit de selectie.

"We hebben kort met ze gesproken", vertelt trainer John Stegeman aan de Tubantia. "Ik heb gezegd wat we eisen en verwachten van spelers van Heracles. Dat iedereen de groep moet willen helpen. Ze gaven allebei aan dat ze niet goed hebben gehandeld en dat ze ervan geleerd hebben. Ze hebben hun sanctie gehad en hun excuus gemaakt, dat is aanvaard door iedereen. Daar is voor mij de kous mee af. Nu moeten ze maar laten zien dat het ook zo is."

De volgende wedstrijd van Heracles Almelo is tegen Feyenoord. Zonder Bel Hassani en Tannane werd er met 3-0 verloren tegen Willem II en ging de wedstrijd tegen FC Groningen gelijk op: 2-2.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner