06.02.2015 21:35

Update: Sno toch niet aan de slag bij ADO

Evander Sno (r.) wordt tijdens de competitiewedstrijd tussen KVC Westerlo en Sporting Charleroi naar de kant gehaald. Koffi is zijn vervanger. (02-08-2014)
Evander Sno (r.) wordt tijdens de competitiewedstrijd tussen KVC Westerlo en Sporting Charleroi naar de kant gehaald. Koffi is zijn vervanger. (02-08-2014)

Na Wilson Eduardo heeft ADO Den Haag een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. Media in Nederland melden dat Evander Sno een contract voor een half jaar heeft getekend bij de club die onlangs in Chinese handen terecht is gekomen.

Sno was clubloos sinds afgelopen december, nadat in overleg zijn contract ontbonden werd bij KVC Westerlo. Hij wil zich opnieuw in de kijker spelen en denkt dat een half jaartje ADO Den Haag de ideale situatie is voor hem. De transfer is nog niet bevestigd door de residentieclub, maar Sno moet ook nog een medische keuring doorstaan.

In de meeste gevallen betekent dit een uitstel van enkele uren, omdat er diverse tests worden uitgevoerd, maar in het geval van Sno is dit anders. De middenvelder heeft al langer last van hartklachten en enkele jaren geleden zakte hij tijdens een wedstrijd van Jong Ajax zelfs in elkaar. Sindsdien voetbalt Sno met een defibrillator.

Update: 06-02-2015 21:35: 

Het lijkt erop dat Evander Sno toch niet naar ADO Den Haag komt. Trainer Henk Fraser heeft het liefst een speler die direct inzetbaar is in de Eredivisie en de transfervrije middenvelder lijkt niet aan die eisen te voldoen.

Tegenover Omroep West bevestigt Fraser het nieuws rondom de komst van Sno. "Die kans is niet echt groot meer. Ik ga mensen niet optrainen. Ik heb ze direct nodig", zo legt de trainer van ADO Den Haag uit.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner