22.01.2015 12:25

Update: Colombiaan niet naar Chelsea

Juan Cuadrado van Fiorentina waagt een schot op het doel van Juventus. (05-12-2014)
Juan Cuadrado van Fiorentina waagt een schot op het doel van Juventus. (05-12-2014)

Chelsea voert gesprekken om rechtsbuiten Juan Cuadrado over te nemen van Fiorentina. De Colombiaan zou 35 miljoen euro moeten kosten.

Dat meldt Sky Sports woensdag. Die transfersom is opgenomen in het contract van Cuadrado bij de Italiaanse club uit de Serie A. De 26-jarige voetballer verlengde in oktober zijn contract tot medio 2019. Eerder werd een bod van uit Londen van bijna 27 miljoen euro afgewimpeld door Fiorentina.

Met Cuadrado zou Chelsea anticiperen op een mogelijk vertrek van Mohamed Salah naar AS Roma en André Schürrle naar VfL Wolfsburg. De Colombiaan staat sinds 2012 onder contract bij Fiorentina en scoorde 26 keer. Op het WK in Brazilië gaf Cuadrado de meeste assists. 

Update 22-01-2015 12:25:

Cuadrado zal niet vertrekken naar Chelsea. Fiorentina-trainer Vincenzo Montella heeft de geruchten tegengesproken. "Ik geloof niet dat er mogelijkheden zijn voor een vertrek van Cuadrado", vertelt de coach aan Sky Sports. "Hij weet dit. Ik ben niet boos op de media, in dit geval refereer ik niet aan de media, maar aan voetbal. Alles wat er gezegd is zijn slechts geruchten. De speler heeft daar verder niets mee te maken." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner