16.01.2015 14:50

"Ik ben helemaal gek met hem, dat weet hij"

John van den Brom is erg blij met de treffer van Nemanja Gudelj in de wedstrijd tegen FC Groningen. (25-10-2014)
John van den Brom is erg blij met de treffer van Nemanja Gudelj in de wedstrijd tegen FC Groningen. (25-10-2014)

De carrière van Steven Berghuis lijkt ondanks een moeizame start en een blessure volledig weer in de lift te zitten bij AZ. De aanvaller keert na de winterstop terug in de basisopstelling en John van den Brom heeft lovende woorden voor zijn speler over.

"Berghuis kan in mijn ogen op drie posities spelen. Hij kan één van de twee spitsen zijn of op tien staan. Ik ga nu nog niet de hele opstelling prijsgeven, maar kan al wel zeggen dat Berghuis zaterdag in de spits staat", vertelt de trainer van AZ voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht. "Ik ben helemaal gek met hem, dat weet hij ook. Steven is namelijk een speler die iets extra’s heeft. Hij maakt een fitte en gretige indruk."

De man aan het roer bij AZ maakt ook heel duidelijk dat Wesley Hoedt niet meer op speelminuten hoeft te rekenen. "Ik reken tot het sluiten van deze transferperiode niet meer op Hoedt. Hij zit tegen FC Dordrecht op de tribune. Ja, ik baal dat hij wil vertrekken, maar het is zijn keuze. Dat moeten we accepteren, al is dat niet makkelijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner